Conti Cazino Rotiri Gratuite

Conti Cazino îți oferă un bonus fără depunere, mai exact 83 de rotiri gratuite la Zodiac Wheel. Cu atâtea șanse, nici nu mai contează în ce zodie te-ai născut, norocul e de partea ta! 

Acest bonus a devenit popular din cel puțin trei motive. Unu: cine nu ar vrea să aibă atât de multe șanse de câștig? Doi: recunoaște că ești și tu atras de norocul zodiei tale! Trei: cine nu ar vrea atâtea rotiri bonus fără depunere?

Ce gasim in oferta Conti Cazino rotiri gratuite?

Bonusul fără depunere înseamnă că nu e necesar să depui vreun ban înainte de a începe călătoria ta în căutarea câștigului. Conti Cazino vine cu o astfel de super ofertă de 83 de rotiri fără depunere la Zodiac Wheel.

Campania e destinată jucătorilor care se înregistrează și trec prin procesul de verificare a identității. Perioada de valabilitatea a acestei campanii este 28.12.2022-31.05.2023. În cadrul ofertei, Conti Cazino pune pe tavă nici mai mult, nici mai puțin de 83 de rotiri fără depunere la Zodiac Wheel! 

Cum poți ajunge să te bucuri de toate astea? Destul de simplu: îți faci cont la Conti Cazino, îți verifici identitatea, în 2 minute ești în preajma câștigului. 

Ca să fie și mai simplu jocul tău cu astrele, noi îți lăsăm aici linkul către campanie. Din start, un simplu click te desparte de acest bonus fără depunere la cel mai tare cazino de pe piață! Te-am convins? Dacă nu am reușit, sigur te vor convinge condițiile de participare la acest bonus fără depunere. Fii cu ochii pe rândurile de mai jos și vei vedea câte avantaje așteaptă la picioarele tale!

conti cazino rotiri gratuite fara depunere

Cum pot obține 83 de rotiri fără depunere la Zodiac Wheel?

Oferta Conti Cazino bonus fără depunere este valabilă doar pentru conturi noi și poate fi activată completând următorii pași:

 • Accesează oferta de pe butonul atașat chiar aici!
 • Gata, ai făcut primul pas spre câștig! Ai în față oferta propriu-zisă, dar și un formular pe care trebuie să îl completezi pentru a avea acces la acest bonus fără depunere. Îți vei alege un nume și o parolă, dar e nevoie și de un e-mail și un număr te telefon;
 • Bifează butonul pentru acceptarea materialelor promoționale (doar nu vrei să ratezi următorul bonus fără depunere, nu?);
 • Ultimul pas pentru a intra în posesia bonusului fără depunere la Conti Cazino este verificarea SMS;
 • Acum că ești parte din familie și contul tău prinde viteză, folosește codul ZODIAC83 în secțiunea Cont – Bonusuri – Bonusuri Active;
 • Felicitări, te poți bucura de cele 83 rotiri fără depunere la Zodiac Wheel!

Bonusul fără depunere 83 Rotiri Gratuite la Zodiac Wheel- Termeni și condiții

Pentru că jocul fără reguli e de-a dreptul haotic și primejdios, trebuie să ții cont de faptul că e nevoie de câteva condiții pe care noii utilizatori trebuie să le accepte pentru a avea acces la experiențele grozave Conti Cazino. Deloc dificile, dar esențiale.

 • promoția e destinată doar utilizatorilor ce au împlinit deja 18 ani; 
 • doar utilizatorii noi pot beneficia de această ofertă; 
 • poți avea acces la această campanie doar dacă accesezi linkul pus la dispoziție de noi;
 • rotirile gratuite sunt valabile timp de 3 zile de la înregistrarea pe Conti Cazino;
 • bonusul are o valabilitate de 7 zile din momentul activării;
 • perioada acestui bonus fără depunere este limitată! Haide, mai ai timp până pe 31 Mai 2023!
 • Poți beneficia de această promoție o singură dată.

Rotiri Gratuite la Conti Cazino

Jocurile cu rotiri gratuite sunt foarte atrăgătoare pentru că îmbină distracția jocului ales cu relaxarea dată de numărul de rotiri gratuite. În plus, vorbim despre un bonus fără depunere, deci relaxarea jucătorului e și mai mare: nu ai depus bani, nu ai pierdut bani, dar ai foarte multe șanse să câștigi!

Cele 83 de rotiri gratuite pot fi utilizate doar la jocul Zodiac Wheel. Miza maximă per spin este de 5 de lei.  Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali este de 500 lei indiferent de suma câștigată din bonus.

Pariuri Gratuite la Conti Cazino

Nu ne-am oprit doar la un bonus, ci avem o serie de alte beneficii pentru tine. Adaptăm în mod constant oferta noastră pentru a mulțumi cât mai mulți clienți Conti Cazino. Bonusurile fără depunere ocupă un loc special în oferta noastră și știm că acestea sunt cele care te atrag și te fac să ne rămâi aproape.

Lăsând la o parte bonusul prezentat mai sus, format din Rotiri Gratuite, îți prezentăm un alt timp de bonus fără depunere. Este vorba de bonusul tip Pariu Gratuit. Acest tip de bonus este accesat pe baza unor jetoane valorice (sau vouchere). Acestea te ajută să plasezi un pariu gratuit pentru anumite produse, sporturi, ligi, evenimente. Cota minimă de regulă este 1.50, dacă nu este specificat altfel în condițiile promoției respective.  Pariul gratuit poate avea și o cotă maximă pe care poate fi pariat, dar și aceste detalii sunt în termenii și condițiile promoției.

Dacă nu te-am convins, cred că asta o va face: dacă vrei să încerci bonusul fără depunere de tip pariu gratuit, Conti Cazino te așteaptă cu o luuungă listă de sporturi. Pe unele nici nu te-ai gândit că le-ai putea încadra la sport, dar dacă se poate paria și câștiga, why not?

La ultima numărătoare, Conti Cazino avea aproximativ 43 de sporturi la secțiunea pariuri: de la Fotbal la Ski alpin, de la MMA la Darts. In cazul in care vrei sa obtii mai multe rotiri gratuite fara depunere pe prima pagina o sa gasesti cele mai bune cazinouri cu rotiri fara depunere.

Întrebări frecvente despre rotiri gratuite fara depunere la Conti Cazino

Ce este un bonus fara depunere la Conti Casino?

Un bonus este un beneficiu acordat suplimentar jucătorilor. Acesta care poate depinde de îndeplinirea anumitor condiții. Bonus poate însemna bani bonus, runde gratuite, monede virtuale sau orice alt beneficiu de care beneficiezi in calitate de jucător. Bonusurile sunt oferte care au caracter opțional și au termeni și condiții specifice.

Ce este rulajul unui bonus fara depunere?

Fiecare bonus poate avea anumite reguli legate de rulaj, adică un set de reguli stabilite în termenii și condițiile bonusului, pe care utilizatorii trebuie să le îndeplinească pentru a putea retrage câștigurile .

Rulajul unui bonus este suma pe care acesta trebuie să o folosești în secțiunea în care ai avut un bonus, cu ajutorul și numai cu ajutorul sumei poți transforma banii obținuți în bani reali și îi vei putea retrage

De exemplu, ai primit un bonus de 50 RON cu rulaj de 20X. În secțiunea în care ai avut bonusul (cazino, pariuri etc) va trebuie să pariezi 50X20 pentru a putea transforma banii virtuali în bani reali.

Unde pot verifica termeni si conditii la rotiri gratuite fara depunere?

Condițiile bonusurilor se pot verifica din Termenii și Condițiile fiecărui bonus în parte. Găsești aceste informații pe site în secțiunea Promoții sau în e-mailul primit. Nu uita că există mereu o secțiune pentru termeni și condiții generale, nu uita să treci pe acolo, chiar dacă ai impresia că bonusul fără depunere de care beneficiezi este potrivit ca o mănușă.

Când expiră Conti Cazino rotiri gratuite creditate?

În general, bonusurile expiră după un interval de 7 zile de la momentul în care le-ai activa. Aceste perioade pot suferi modificări în cazul fiecărei promoții, dar sunt mereu menționate în Termenii și Condițiile ofertei. Ne vedem acolo!

Cum pot să primesc mai multe bonusuri fara depunere la Conti?

Uraa! Acum că te avem aproape de noi, promitem că te vom anunța de fiecare dată când avem un nou și super tare bonus fără depunere, de exemplu. Dar avem nevoie să te abonezi! Cum? Uite așa: În cazul în Cont– Profil – Consimțământ Marketing. Bifează acolo opțiunile care îți convin și gata! Suntem pe același fir! Nu uita sa joci intotdeauna responsabil!